mandag den 22. august 2011

Gå på biblioteket med din smartphone

appVi er i øjeblikket i gang med at teste en ny version af vores bibliotekssystem. Er du biblioteksbruger hos os, kan du allerede nu få adgang fra din iPhone eller mobiltelefon med Android til den nye version.

Fra din smartphone kan du søge materialer, anbefale titler til dine venner via e-mail og sms, twitter eller facebook. Du kan også bestille materialer og forny dine lån, se evt. regninger og oprette huskeliste til senere brug.

Hvordan kommer du i gang?

iPhone
Du skal have en iPhone, iPod touch eller iPad med operativsystemet 4.0 eller nyere. Find app’en i iTunes App Store ved at søge på Axiell My Library. Installer app’en og følg instruktionerne.

Du kan også scanne stregkoden herunder og hente app’en i iTunes App Store. App’en er gratis.

My Library til iPhone

Android
Du skal have en Android-mobil med operativsystemet 1.5 eller nyere og finder app’en Axiell My Library i Android Market. Installer og følg instruktionerne. Du kan også scanne stregkoden herunder og hente app’en i Android Market. App’en er gratis.

My Libary til Android

Log på første gang
Første gang du bruger app’en logger du på med dit cpr-nummer/lånerkortnummer + pinkode. Vælger land (Danmark) samt bibliotek (Guldborgsund-bibliotekerne). App’en husker disse oplysninger, så de skal kun angives første gang.

Du er nu klar til at gå på biblioteket med din smartphone.

Guldborgsund-bibliotekerne på iPhone

My Library er under stadig stadig udvikling, og vi forventer fremover at kunne tilbyde flere muligheder i app’en.

Guldborgsund-bibliotekernes app er gratis. Vi har kendskab til, at det i iTunes App Store er muligt at købe en app til 12 kr., hvor du også kan søge i Guldborgsund-bibliotekernes materialer  mv. Den betalingsbelagte app er ikke udviklet af Guldborgsund-bibliotekerne og supporteres derfor ikke af os.

Har du ikke en smartphone
Har du ikke en smartphone, men en mobiltelefon, som kan gå på internettet, så har du også adgang til en række af de samme muligheder på www.guldborgsundbib.mobi.

oldgbs

Ingen kommentarer: